Compare Listings

Pershkrimi

Vala Mar Residences është destinacioni kryesor rekreativ dhe kompleksi rezidencial me vila dhe apartamente të tipologjive të ndryshme, të cilat gjenden midis gjelbërimit karakteristik të zonës, me pamje nga bregdeti i artë i Gjirit të Lalëzit.

Vala Mar Residences ndërthur eksperiencën, profesionalizmin dhe metodologjinë e përparuar, në interes të banorëve të ardhshëm, komunitetit lokal dhe turizmit në Shqipëri.  Kompleksi ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, facilitetesh dhe argëtimesh për të garantuar një qëndrim të këndshëm. Gjithashtu, pozicionimi pranë qendrave kryesore të banimit në Shqipëri, mundëson aksesin e lehtësirave dhe komoditeteve kryesore të jetesës. Pozicionimi dhe zhvillimi i mëtejshëm i infrastrukturës i jep Vala Mar Residences vlera duke e kthyer në “stacionin e parë” në bregdetin Adriatik, si edhe në oazin e qetësisë tuaj.

Hamallaj, Gjiri i Lalëzit – Durrës

  • Përfunduar

Detaje për Projektin

• Statusi:Përfunduar
• Sipërfaqja: 187, 388 m²

Video

Adresa

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers