Compare Listings

Pershkrimi

Projekti Uzina Tirana është i pozicionuar në Rrugën e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana, Laprakë). Ndërtimi i tij do të jetë i organizuar në 2 faza:

  • Faza 1: Ndërtimi i një godine banimi, i cili do të përfundojë në 2019
  • Faza 2: Ndërtimi i 4 godinave banimi, ndërtimi i të cilave fillon mbasi të përfundojë faza 1.

Objekti i parë  është një ndërtim konform modeleve dhe standardeve europiane, i rrethuar nga hapësira të gjelbërta të cilat garantojnë një jetesë të shëndetshme. Objekti përbëhet nga një strukturë e ndërthurur 7 dhe 9 kate (8 kate banimi dhe 1 shërbimi) dhe 2 kate parkimi nëntokësor.

  • Numri total i apartamenteve: 96 njësi
  • Numri total i vendeve të parkimit: 115 poste parkimi

Detaje për Projektin

• Statusi:Në ndërtim
• Sipërfaqja: 4057.65 m² 

Adresa

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers