Rolling Hills 1

Slide Rolling Hills Luxury Residences është një kompleks me 153 vila elegante, i pari i këtij lloji në Shqipëri, i cili krijon një komunitet me një përvojë jetese premium dhe të sigurtë, i pozicionuar në zonën e mrekullueshme të Petrelës. Ajri i pastër, natyra dhe gjelbërimi janë ndër avantazhet kryesore e të jetuarit në këtë komunitet.
Zgjidhja arkitekturore është e tillë, që respekton relievin natyror, duke i mundësuar çdo vilë pamjet mahnitëse të natyres përreth.

Orientimi është gjithashtu rezultat I një studimi të gjatë dhe të vëmendshëm të lëvizjes së diellit
nga Lindja në Perëndim, për një shfrytëzim maksimal të dritës dhe ngrohtësisë së tij.
Falë vendndodhjes perfekte, kompleksi është larg zhurmave dhe pluhurit të qytetit dhe ju jep mundësinë të shijoni pamjet e mrekullueshme të kalasë së Petrelës, malit të Dajtit dhe brezit të gjelbër të zonës.

Vila Champagne

Vila Grapevine

Vila Bourdeaux

Vila Petit Bordeaux