Rolling Hills 2

Slide Rolling Hills 2 Luxury Residnces është vazhdim i projektit shumë prestigjioz me të njëjtin emër. Komoditeti dhe privatësia janë fjalët kyçe të një komuniteti të përzgjedhur, të vendosur 8 km
nga Sheshi “Skënderbej”, në kodrat e gjelbëruara të Lundrës.
Vilat janë të dizajnuara për të respektuar relievin natyror dhe orientimin e rrezeve të diellit. Arkitektura neoklasike franceze krijon një ndjenjë unike të historisë, trashëgimisë, bukurisë dhe elegancës.
Vilat rezidenciale private dallohen për cilësinë më të lartë të projektimit, ndërtimit dhe materialeve të përdorura, për një mënyrë jetese autentike.
Falë vendndodhjes së përsosur larg zhurmës urbane dhe smogut, vila juaj do të ofrojë pamje të mrekullueshme të lindjes dhe perëndimit të diellit dhe një panoramë të horizontit prej kalasë së Petrelës tek mali i Dajtit

Vila Tipi A

Vila Tipi A

Vila Tipi B

Vila Tipi C