REAL ESTATE

Më shumë se blerje… Eksperiencë!

Blerja e një prone të patundshme është një gur kilometrik për këdo nga ne. Është një investim afatgjatë që i siguron blerësit një jetesë më të mirë apo fitime të pritshme për të ardhmen. Identifikimin i saktë i nevojave të klientëve tanë, nga nevoja më bazike deri tek ato elitare dhe premium, të denja për një klient kërkues, që di se çfarë kërkon dhe se çfarë do të marrë. Vetëm duke e trajtuar në këtë perspektivë punën tonë, ne mund të ofrojmë paketën e duhur që plotëson më së miri kërkesat e tyre për të konverguar në një eksperiencë absolute të dëshiruar nga të dyja palët. Zhvillimin e produkteve të reja e inovatore për tregun e pasurive të patundshme në Shqipëri, rajon dhe më gjerë.

Blerja e një prone të patundshme është një gur kilometrik për këdo nga ne. Është një investim afatgjatë që i siguron blerësit një jetesë më të mirë apo fitime të pritshme për të ardhmen. Identifikimin i saktë i nevojave të klientëve tanë, nga nevoja më bazike deri tek ato elitare dhe premium, të denja për një klient kërkues, që di se çfarë kërkon dhe se çfarë do të marrë. Vetëm duke e trajtuar në këtë perspektivë punën tonë, ne mund të ofrojmë paketën e duhur që plotëson më së miri kërkesat e tyre për të konverguar në një eksperiencë absolute të dëshiruar nga të dyja palët. Zhvillimin e produkteve të reja e inovatore për tregun e pasurive të patundshme në Shqipëri, rajon dhe më gjerë.

SHËRBIMET

PORTOFOLI YNË NË PASURI

TË PATUNDSHME

PROJEKTET EGZISTUESE

Green Coast Resort and Residences
Porto Lalzi
RH Liqeni
Rolling Hills 2
Collina Verde
Belvedere Korça
Urban Limit
Univers City
Porto Lalzi

PROJEKTET E SHITUARA

Next to Vala Mar
Vala Mar Residences
Rolling Hills
Park Gate
Uzina Tirana
Ambasador 1
Ambasador 2
Ambasador 3

PROJEKTET E ARDHSHME

Green Coast Village
Green Coast Resort and Residences 2
Vlora Marina
Accor Hotel/ MGallery by Green Coast

PIKAT E SHITJES

Zyrat Qendrore

Bulevardi “Bajram Curri”,
Qendra e Biznesit “ETC”, kati 8

Tirana East Gate: TEG

Rruga Nacionale, Autostrada Tiranë-Elbasan,
Tiranë 1045

Univers City

Rruga Gryka e Kaçanikut, Laknas,
Tiranë

Vlora

Çobo Center, kati 2, Lagjia Pavarësia, Skelë,
Vlorë

Korça

Bulevardi Rilindasit,
mbi parkun Rinia

Prishtina

Rruga Rexhep Luci, H:19, Nr. 4,
Prishtinë, Kosova

Zurich

Seefeldstrasse 287, 8008
Zurich, Switzerland

Maqedonia e Veriut


Coming soon