Next To Vala Mar Premium

Slide Next to Vala Mar Premium shtrihet në bregdetin e Adriatikut, në një vend mesdhetar të ndriçuar nga dielli. Një projekt i konceptuar si një fshat i ditëve moderne me një ndërthurje perfekte midis ujit dhe tokës. Pozicionuar nën hijen e kurorës së pishave, kjo parajsë e izoluar ofron rezidenca premium me pamje nga deti, privatësi të plotë dhe të gjitha shërbimet si dyqane ekskluzive, restorante dhe bare të ndryshme.

Koncepti i projektit të Next to Vala Mar Premium bazohet në ruajtjen maksimale të mjedisit dhe ndikimin minimal në të.

Slide NA KONTAKTONI Vilat

Modelet e ëndrrave të vilave tona përfaqësojnë një arratisje të këndshme në rehatinë maksimale. Brendësia e kuruar me kujdes do të pasurojë qëndrimin tuaj në Next to Vala Mar Premium me nj ndjenjë të qetë paqeje. Një vend i shenjtë intim ku mund të mirëprisni familjen dhe miqtë për të ëmbëlsuar ditët tuaja të ngrohta detare.

Disa ëndërrojnë të zgjohen në një dhomë gjumi të madhe me një ballkon buzë detit, ose të jetojnë në një vilë të izoluar më afër pyllit me pisha. Disa të tjerë i përkasin zemrës pompuese të komunitetit të gjallë të Next to Vala Mar Premium. Ne kemi një shumëllojshmëri vilash, dhe secila ofron një eksperiencë jetese të ndryshme dhe unike. Zgjidhni atë që i përshtatet më mire dëshirave tuaja dhe zgjidhni midis vilave me 2 ose 3 dhoma, shtëpi me ose pa pishina, oborre të mëdha ose tarraca të bollshme.

Vila Tipi 2D1

Sipërfaqe totale: 202.7
Sipërfaqe parcele: 383.50 – 392.50
Nr i dhomave të gjumit: 2
Organizimi: kati 0, 1

Vila Tipi 2D1.1

Sipërfaqe totale: 324.35
Sipërfaqe parcele: 290.52 – 455.00
Nr i dhomave të gjumit: 3
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2D2

Sipërfaqe totale: 299.2
Sipërfaqe parcele: 494.20 – 528.55
Nr i dhomave të gjumit: 3
Organizimi: kati 0, 1

Vila Tipi 2D2.1

Sipërfaqe totale: 481.5
Sipërfaqe parcele: 462.00 – 476.90
Nr i dhomave të gjumit: 4
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2DA

Sipërfaqe totale: 424.2
Sipërfaqe parcele: 459.00 – 504.78
Nr i dhomave të gjumit: 4
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2DB

Sipërfaqe totale: 458.6
Sipërfaqe parcele: 390.60 – 451.37
Nr i dhomave të gjumit: 4
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2D1

Sipërfaqe totale: 202.7
Sipërfaqe parcele: 383.50 – 392.50
Nr i dhomave të gjumit: 2
Organizimi: kati 0, 1

Vila Tipi 2D1.1

Sipërfaqe totale: 324.35
Sipërfaqe parcele: 290.52 – 455.00
Nr i dhomave të gjumit: 3
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2D2

Sipërfaqe totale: 299.2
Sipërfaqe parcele: 494.20 – 528.55
Nr i dhomave të gjumit: 3
Organizimi: kati 0, 1

Vila Tipi 2D2.1

Sipërfaqe totale: 481.5
Sipërfaqe parcele: 462.00 – 476.90
Nr i dhomave të gjumit: 4
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2DA

Sipërfaqe totale: 424.2
Sipërfaqe parcele: 459.00 – 504.78
Nr i dhomave të gjumit: 4
Organizimi: kati -1, 0, 1

Vila Tipi 2DB

Sipërfaqe totale: 458.6
Sipërfaqe parcele: 390.60 – 451.37
Nr i dhomave të gjumit: 4
Organizimi: kati -1, 0, 1