Next To Vala Mar Premium

Slide Next to Vala Mar Premium shtrihet në bregdetin e Adriatikut, në një vend mesdhetar të ndriçuar nga dielli. Një projekt i konceptuar si një fshat i ditëve moderne me një ndërthurje perfekte midis ujit dhe tokës. Pozicionuar nën hijen e kurorës së pishave, kjo parajsë e izoluar ofron rezidenca premium me pamje nga deti, privatësi të plotë dhe të gjitha shërbimet si dyqane ekskluzive, restorante dhe bare të ndryshme.

Koncepti i projektit të Next to Vala Mar Premium bazohet në ruajtjen maksimale të mjedisit dhe ndikimin minimal në të.

Slide NA KONTAKTONI Apartamente

Apartamentet tona modern janë bërë nga hapësira të bollshme banimi me estetikë të lartë. Ndërtesa jonë e bukur do të ushqejë të gjitha dëshirat tuaja të shekullit të 21-të dhe do t’ju jape akses në përfitimet e jetesës bashkëkohore. Kjo është mundësia juaj për të jetuar ashtu sic dëshironi të jetoni dhe të jeni pjesë e në komuniteti plot mundësi.

Nëse gëzoheni me ndjenjën e përkatësisë në një komunitet, atëherë blloqet tona të apartamenteve mund të jenë një zgjedhje më e pështatshme për ju dhe familjen tuaj. Pranë një shëtitoreje 3 km të gjatë, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të shtëpive që ofrojnë një pamje të plotë të horizontit dhe plazhe të mrekullueshme.

Ju mund të zgjidhni të thithni ajrin e pastër të pyllit me pisha ngjitur ose të shijoni pamjen e plotë të kalasë dhe marinës nga komoditeti i ballkonit tuaj. Next to Vala Mar Premium i ka të gjitha.
Apartament Tipi 1+1

Sipërfaqe totale: 63.99 – 97.50 m2

Apartament Tipi 2+1

Sipërfaqe totale: 93.55 – 121.20 m2

Apartament Tipi 3+1

Sipërfaqe totale: 157.00 – 158.65 m2

Apartament Tipi Dupleks

Sipërfaqe totale: 173.81 – 212.15 m2