Green Coast and
Village

Slide NA KONTAKTONI Green Coast Village është një destinacion që do të mirëpresë të gjithë në një eksperiencë premium të të jetuarit, kulinarisë dhe blerjeve.
Ideuar nga investitorë të cilët ndajnë një filozofi në ndërtimin e një lloji të ri jetese urbane me nivel të lartë të standardeve të ndërtimit dhe zhvillimeve të qëndrueshme.
Green Coast Village është gjithashtu një burim. Një krijim që përmirëson jetën që do t’u mundësojë komuniteteve të reja dhe ekzistuese të eksplorojnë, zbulojnë, kënaqen, mësojnë, shijojnë, ëndërrojnë dhe përparojnë. Ky zhvillim vërtet modern frymëzon rrjedhën e dëshiruar natyrale të jetës së fshatit bregdetar mesdhetar

Apartamente A

Apartamente G1

Apartamente G6a

Apartamente G6b