Collina Verde

Slide NA KONTAKTONI Collina Verde është kompleksi rezidencial i projektuar enkas për ëndrrën tuaj. Kompleksi është ndërtuar fare pranë kryeqytetit, mes qetësisë dhe ajrit të pastër që ofrojnë kodrat e buta të Farkës.

Collina Verde shtrihet mes gjelbërimit të kodrinave të Lundrës, pranë kompleksit rezidencial “Rolling Hills”. Vilat janë ndërtuar me standarde bashkëkohore, me një fasadë të dekoruar me sistem kapot me termoizolim.

Magjia e vilave përcillet përmes tipologjive të ndryshme, ku secila prej tyre është një eksperiencë më vete. Oborri i vilave ofron mundësinë për hapësirë parkimi për deri në 2 automjete dhe mundësi për pishinë personale në disa nga tipologjitë e ofruara.

Vila Jasmin

Vila Aster

Vila Jasmin

Vila Marigold

Vila Orchidea

Vila Erica

Vila Bluebell

Vila Begonia

Vila Rose