Belvedere Korça

Slide Belvedere Korça është një kompleks rezidencial dhe turisitk me vila, i projektuar mes gjelbërimit dhe qetësisë së parkut Rinia në Korçë. Vilat vijnë me një shkrirje elegante mes tradicionales dhe modernes, duke i dhuruar banorëve komoditet dhe një jetesë plot stil, për pushime ose për të banuar. Arkitektura autentike e ndërtesave të Korçës ndërthuret më së miri me bashkëkohoren.
Filozofia e vilave është “Passive House”, që bën të mundur efiçencë të lartë energjitike duke
shfrytëzuar rrezet e diellit për ndriçim dhe ngrohje, rrymat e ajrit për ventilim dhe materialet që mundësojnë konservim të temperaturës.

Pamja e plotë e qytetit dhe horizontit përreth mundëson një vlerë të lartë investimi. Pozicionuar në mënyrë ideale pranë parkut “Rinia”, Belvedere Korça ndodhet në një distancë të afërt me pika kryesore të qytetit

Vila Bora

Vila Dardha

Vila Vatra

Vila Serenata