Ambasador 2

Slide Ambasador 2 është një pallat rezidencial me apartamente dhe ambiente komerciale që ofrojnë jetesë komode në një zonë të qetë, por edhe pranë qendrës së Tiranës. I pozicionuar pranë Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës, ka akses në të gjitha rrugët kryesore të kryeqytetit.

Ky pallat u konceptua për t'iu përgjigjur kërkesave të shumta për apartamente luksoze në një zonë të braktisur, por edhe pranë qendrës së Tiranës.

Objekti përmban dy kate nëntokë për parkim, ndërsa kati i parë përdoret për aktivitete tregtare.

Apartament

Apartament

Apartament

Apartament