Ambasador 1

Slide “Ambassador 1” ka një sipërfaqe totale prej 10.000 m². Ndërtesa ndodhet në qendër të Tiranës në rrugën "Themistokli Gërmenji" dhe ofron apartamente cilësore.

Ndërtesa ka gjithsej 14 kate dhe dy kate nën tokë për parkim. Ambasador 1 është projektuar në mënyrë të atillë që të ofrojë aktivitete komerciale në katin e parë dhe të dytin.

Afërsia me shumë institucioneve të rëndësishme dhe vendndodhja pranë qendrës së qytetit dhe parkut e bën atë një një qendër ideale për veprimtari të ndryshme, që plotëson nevojat e biznesit dhe argëtimit.

Apartament

Apartament

Apartament

Apartament