Compare Listings

Ermal DEMAJ

Sales Director at Balfin Real Estate

Ermal Demaj është menaxher i lartë i shitjeve në Balfin Real Estate. Ritmi dinamik i punës dhe pasioni për të punuar në fushën e pasurive të patundshme, e kanë ndihmuar Ermalin të ecë me...

Më shumë

Juliana MECI

Sales Manager at Balfin Real Estate

Menaxhere e suksesshme me eksperiencë të gjatë pune në shitje dhe menaxhim. E komunikueshme, me vetbesim. Punon në grup dhe ka marrëdhënie profesionale, ruan etikën në çdo komunikim me kolegët dhe eprorët, duke respektuar...

Më shumë

Ermira BALA

Sales Manager at Balfin Real Estate

Ermira Bala është një nga menaxheret e shitjeve të ekipit te Balfin Real Estate. Ermira vjen nga një eksperiencë në shitje të gjatë dhe të suksesshme në industrinë e telekomunikacionit. E vetëdijshme që blerja...

Më shumë

Fjoralba Barjami

Sales Manager at Balfin Real Estate

Fjoralba është një nga menaxherët e shitjes në skuadrën e Balfin Real Estate & Hospitality. Fjoralba ka aftësi shumë të mira organizative, menaxhuese, analitike dhe negociuese, si edhe aftësi shumë të mira ndërveprimi në...

Më shumë

Arjon Parapani

Listing Manager at Balfin Real Estate

Arjon Parapani është Menaxher Listimi pranë Balfin Real Estate & Hospitality. Me një përvojë të gjatë jo vetëm në tregun shqiptar por edhe atë ndërkombëtar, Arjoni është shumë i aftë në zhvillim biznesi, negociata...

Më shumë

Hendi KONO

Client Realtionship Officer at Balfin Real Estate

Kujdesi ndaj klientit, ndërtimi i besimit, transparenca dhe duke qenë gjithmonë aty për të dëgjuar nevojat dhe kërkesat e klientëve, si edhe për të lehtësuar të gjithë procesin e shitjeve, bëjnë që Hendi Kono...

Më shumë