Compare Listings

Balfin Group është prezent në fushën e pasurive të patundshme komerciale dhe rezidenciale prej gati 15 vitesh dhe sot ka një portofol shumë të gjerë asetesh në zotërim.

Kompania Balfin Real Estate, si një degëzim i ri i Balfin Group, vjen me një fokus më të drejtpërdrejtë në shitjen dhe marketimin e pasurive të patundshme dhe aseteve të ndryshme, duke ofruar edhe një ekspertizë të re në këtë treg.

Blerja e një prone të patundshme është një vendim i rëndësishëm për këdo nga ne.  Është një investim afatgjatë që i siguron blerësit të kësaj prone një jetesë më të mirë apo fitime të pritshme për të ardhmen.  Kjo për Balfin Real Estate do të thotë një përgjegjësi më e madhe dhe një përkushtim i ri në krijimin e produkteve të reja e inovative për tregun e pasurive të patundshme në Shqipëri, identifikimin e saktë të nevojave të klientëve dhe ofrimin e një pakete të personalizuar shërbimesh, që plotëson më së miri kërkesat e tyre.

Balfin Real Estate ofron për shitje hapësira premium të pasurive të patundshme për blerësit shqiptarë dhe ndërkombëtarë. Me një portofol aktual prej 250 milionë euro dhe një bazë të konsiderueshme të dhënash të klientëve, ofron standardin më të lartë të profesionalizmit, jo vetëm në procesin e blerjes, por edhe në menaxhimin, shitjen ose dhënien me qira të pronave dhe projekteve në tregun e pasurive të patundshme.

Portofoli i Balfin Real Estate po zgjerohet me projekte të reja dhe bashkëpunime me investitorë të ndryshëm. Aktualisht, projektet tona më të rëndësishme, si pjesë e grupit Balfin, janë:

 • Green Coast Resort
 • Vala Mar Residence
 • Park Gate
 • Rolling Hills
 • Ambasador 2
 • Ambasador 3

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi udhërrëfyes në ofrimin e ekspertizës dhe shërbimeve cilësore në fushën e pasurive të patundshme.

Misioni

Të lehtësojmë jetesën e klientëve tanë qofshin ata individë apo biznese, nëpërmjet gamës së plotë të shërbimeve që lidhen me tregun e pasurive të patundshme duke filluar nga konsulenca për blerjen e një prone, e duke vijuar më tej me gjetjen e pronës së përshtatshme dhe me mbështetjen maksimale për mirëmenaxhimin e asaj prone.

Vlerat

 1. Integritet
 2. Orientim drejt klientit
 3. Partneritet
 4. Risi
 5. Përgjegjësi
balfin real estate

Pse të zgjidhni Balfin Real Estate 

 1. Pjesë e Balfin Grup:
 2. Eksperiencë në tregun e pasurive të patundshme (rezidenciale dhe komerciale);
 3. Portofol Pronash prej 250.000.000 Euro;
 4. Databazë e gjerë klientësh;
 5. Historik në transaksione me vlera të konsiderueshme (afërsisht 50 milionë Euro xhiro mesatare vjetore);
 6. Menaxhim i të gjitha proceseve:
 7. Konsulencë për pronën bazuar në studime tregu;
 8. Shitje dhe menaxhim i nevojshëm pas shitjes;
 9. Konsulencë në marketing;
 10. Konsulencë dhe ndërmjetësim për qiradhënie/qiramarrje;
 11. Staf i brendshëm i dedikuar, me ekspertizë në fushat e marketingut dhe shitjes;
 12. Produkte inovative për tregun e pasurive të patundshme si Programi i Qiradhënies dhe Investimi në Bashkëpronësi.