Compare Listings

Pershkrimi

Rolling Hills Luxury Residences ështe një kompleks me 153 vila elegante, i pari i këtij lloji në Shqipëri, i cili krijon një komunitet me një përvojë jetese luksoze dhe të sigurtë, i pozicionuar në zonën e mrekullueshme të Petrelës. Ajri i pastër, natyra dhe gjelbërimi janë ndër avantazhet kryesore e të jetuarit në këtë komunitet.

Fshati Mullet, Komuna Petrelë, juglindje Tiranë

Detaje për Projektin

• Statusi:Përfunduar/ Në zhvillim zona B5
• Sipërfaqja: 212,000m2m²

Video

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers