Compare Listings


  ARJON PARAPANI

  Arjon Parapani është Menaxher Listimi pranë Balfin Real Estate & Hospitality. Me një përvojë të gjatë jo vetëm në tregun shqiptar por edhe atë ndërkombëtar, Arjoni është shumë i aftë në zhvillim biznesi, negociata dhe planifikim efektiv. Aftësia për të krijuar marrëdhënie shumë të mira me kolegët dhe bashkëpunëtorët, qasja e orientuar drejt klientit dhe zgjidhjes efektive të problemeve, si dhe aftësitë e shkëlqyera organizative dhe menaxhimi i kohës, janë pika të forta të tij.

  KLIENTËT TANË

  Balfin Real Estate mbështet të gjitha bizneset apo individët duke ofruar shërbime konsulence të personalizuara.
  Ne identifikojmë saktë dhe shpejt nevojat tuaja dhe kemi një qasje të personalizuar ndaj secilit rast. Skuadra e profesionistëve në dispozicion do të mundësojë për ju ekspertizën e vet, me qëllim përmbushjen e objektivave dhe maksimizimin e fitimeve tuaja.
  Për ne, çdo klient është unik dhe trajtohet me kujdes të veçantë, duke u fokusuar në kërkesën specifike të tij dhe duke ofruar zgjidhjen më optimale.

  Ne jemi aleati juaj i cili garanton sukses!

  SKUADRA JONË
  Ajo që e diferencon Balfin Real Estate në treg, është ekspertiza që ofron në shitjen dhe ri-shitjen e pronave tuaja. Për ju që jeni në kërkim të blerjes së një prone ose ju që doni të shisni pronën tuaj, ju garantojmë që me ne, do të përmbushni qëllimin tuaj me çmimin më optimal dhe në kohën e duhur. Skuadra jonë profesioniste është e dedikuar për të ofruar për ju shërbim me cilësi të lartë dhe standarde të pakrahasueshme në treg, duke punuar me pasion dhe përkushtim maksimal. Ekspertët tanë do të jenë udhërrëfyesit tuaj, duke punuar me profesionalizëm të lartë gjatë të gjithë procesit, deri në finalizimin me sukses të tij.