Compare Listings

Vend parkimi-Uzina

Përshkrimi

Shitet hapësirë parkimi pozicionuar në katin-1 objektit multifunksional.
Parkimet në këtë objekt janë projektuar sipas standardeve europiane, me vijëzime, sinjalistikë dhe cilësi të lartë ndërtimi.

Detaje

Updated on Tetor 5, 2020 at 3:28 pm

  • ID e Pronës: 8340
  • Lloji i Pronës: Parkime
  • Statusi i Prones: Në Shitje

Specifika

Adresa

  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE

Prona të Ngjashme

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Parkime

Balfin Real Estate

12 months ago

---

Parkime

12 months ago

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

Balfin Real Estate

4 months ago

Parkime, Prona të tjera

4 months ago