Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Tokë pranë Zonës Industriale Kashar (Pranë DPL)

Kashar, Tirane
---

Përshkrimi

Trualli ka një sipërfaqe totale prej 13,200 m2 i pozicionuar pas godinës DHL. Toka shitet si një e plotë dhe jo e ndarë me sipërfaqe, me koeficient ndërtimi 35-45%. Vendndodhja pranë Tiranës dhe Aeroportit “Nënë Tereza” e bëjnë këtë zonë mjaft tërheqëse për zhvillimin e biznesit dhe për investitorët: vendas dhe të huaj.

Detaje

Updated on Nëntor 27, 2018 at 3:52 pm

 • ID e Pronës: 2260
 • Sipërfaqja e Pronës: 13200 m²
 • Lloji i Pronës: Toka
 • Statusi i Prones: Në Shitje

Detaje shtesë

 • Distanca nga Tirana:: 8 km
 • Distanca nga Aeroporti Nënë Tereza: 8 km
 • Distanca nga Porti Durrës: 30 km
 • Adresa: Kashar, Tirane
 • Qyteti: Tiranë
 • Kodi Postar: 1001
 • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE