Compare Listings

Tokë në shitje pranë Aeroportit “Nënë Tereza”

Përshkrimi

Toka ndodhet pranë rrugës kombëtare Tiranë-Rinas dhe ka një sipërfaqe totale rreth 93.000 m2, e cila mund të ndahet dhe shitet në parcela më të vogla duke respektuar sipërfaqen minimale të ndërtimit prej 36.000 m2.

Distanca nga Tirana dhe pika të tjera të rëndësishme:

 • Distanca nga Tirana 30 km
 • Distanca nga Aeroporti “Nënë Tereza” 2 km
 • Distanca nga Porti i Durrësit 33 km

Infrastruktura: 

Toka është e pozicionuar pranë rrugës kombëtare që lidh Aeroportin “Nënë Tereza” me qytetin e Tiranës.
Parametrat e pronës, sipas draft PPV Bashkia Vorë:

Pasaporta numër: 18

 • Kod: VO_UB_S_2 (1-15)
 • Emërtimi: Njësi me struktura të mëdha për aktivitete tregtare
 • Përdorimi (K. Bazë): Shërbim
 • Përdorimi i lejuar
 • Qendër Panairi;
 • Qendër Tregtare;
 • Treg shumice;
 • Treg pakice;
 • Bar, Restorant, Hotel.
 • Intesiteti bruto maksimal: 2
 • Lartësia maksimale e lejuar: 2 kate,3 zyra
 • Lartësia e propozuar: 15 m
 • Tipologjia e ndërtesës: Ndërtesë tregtare me madhësi mesatare
 • Madhësia minimale e parcelës: 36,000 m²
 • Koeficient shfrytëzimit maksimal i lejuar: 65%

Detaje

Updated on Gusht 11, 2020 at 1:31 pm

 • ID e Pronës: 8017
 • Lloji i Pronës: Toka
 • Statusi i Prones: Në Shitje

Adresa

 • Qyteti: Aeroporti Nënë Tereza
 • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE