Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Tokë dhe ndërtesë industriale në Bulgarec, Korçë

Çiflig – Bulgarec, rruga nacionale “Korçë - Pogradec”.

Përshkrimi

Shitet tokë dhe ndërtesë industriale, në Bulgarec, Korçë, e përshtatshme si fabrikë për përpunimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshëm ushqimor dhe industrial.

  • Sipërfaqja: 14,868 m2 tokë truall, 5,279 m2 ndërtesë dhe 2,124 m2 tokë arë.
  • Distancat: 4 km nga Korça, 2.2 km nga Bulgareci, 1.1 km nga Çiflig.
  • Dokumenti i pronësisë: Certifikatë për vërtetim pronësie.
  • Avantazhe: Akses i drejtpërdrejtë në rrugën kombëtare Korçë – Pogradec.

E pozicionuar në një zonë me karakter komercial.

  • Lehtësira në blerje: Mundësi financimi nga Tirana Bank.
  • Çmimi: 1,690,000 Euro.

Kontakt Shitje: +355 69 80 34444

  • Adresa: Çiflig – Bulgarec, rruga nacionale “Korçë - Pogradec”.
  • Qyteti: Korcë
  • Kodi Postar: 7001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE