Compare Listings

Shitet tokë 300 m² dhe ndërtesë 194 m², në Elbasan, e përshtatshme për aktivitete tregtare.

Përshkrimi

• Sipërfaqja: 300 m2 tokë truall dhe 194 m2 ndërtesë
• Adresa: Lagjia Kala, Elbasan
• Avantazhet e pronës: E pozicionuar në qendër të qytetit
Akses i drejtpërdrejtë në zonat kryesore
• Dokumenti i pronësisë: Certifikatë për vërtetim pronësie
• Lehtësira në blerje: Mundësi financimi nga Tirana Bank
• Çmimi fillestar për ofertë: 288.000 Euro

Kontakt Shitje: +355 69 40 02 001

Detaje

Updated on Tetor 5, 2020 at 2:01 pm

  • ID e Pronës: 4459
  • Lloji i Pronës: Ambiente Tregtare, Prona të tjera, Toka
  • Statusi i Prones: Në Shitje

Adresa

  • Adresa: Lagjia Kala, Elbasan
  • Qyteti: Elbasan
  • Kodi Postar: 3001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE

Prona të Ngjashme

Ambient Tregtar 7- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 236.85

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 years ago

---

m²: 236.85

Ambiente Tregtare

3 years ago

Ambient Tregtar 5- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 128.16

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 years ago

---

m²: 128.16

Ambiente Tregtare

3 years ago