Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Shitet tokë 1145 m² dhe 5 ndërtesa me sipërfaqe në total 455 m², në Bozanxhije, Durrës.

Përshkrimi

Prona është e përshtatshme për zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme tregtare

 • Sipërfaqja: 1,145 m2 tokë truall dhe 455 m2 ndërtesë industriale  
 • Adresa: Bozanxhije, Durrës
 • Avantazhet e pronës:Sipërfaqe e madhe, e cila lejon përdorimin për aktivitete të ndryshme tregtare (Ideale për aktivitet prodhimi)
 • Dokumenti i pronësisë: Certifikatë për vërtetim pronësie
 • Lehtësira në blerje: Mundësi financimi nga Tirana Bank
 • Çmimi fillestar për ofertë: 204,000 Euro (përfshirë makineritë)

          

Kontakt Shitje: +355 69 80 55 251

Adresa

 • Adresa: Xhafzotaj, Durrës
 • Qyteti: Durrës
 • Shteti: Albania
 • Kodi Postar: 2001
 • Country: Albania

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE