Compare Listings

Shitet pronë e përbërë nga ndërtesë me sipërfaqe 1400 m², truall 1400 m² dhe shesh 13500 m², në Xhafzotaj, Durrës.

Përshkrimi

• Sipërfaqja: 1400 m2 ndërtesë, 1400 m2 tokë truall dhe 13500 m2 shesh
• Adresa: Xhafzotaj, Durrës
• Avantazhet e pronës: E pozicionuar në një zonë industriale
Shumë afër me Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës dhe portin e Durrësit
E përshtatshme për aktivitete të ndryshme tregtare
• Dokumenti i pronësisë: Certifikatë për vërtetim pronësie
• Lehtësira në blerje: Mundësi financimi nga Tirana Bank
• Çmimi fillestar për ofertë: 259.200 Euro

Kontakt Shitje: +355 69 80 20 252

Adresa

  • Adresa: Xhafzotaj, Durrës
  • Qyteti: Durrës
  • Kodi Postar: 2001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE