Compare Listings

Hapësira parkimi në shitje

Përshkrimi

Hapësira Parkimi në shitje

Shiten hapësira parkimi pozicionuar në katin-1 ose -2 të objektit multifunksional Park Gate. Parkimet në këtë objekt janë projektuar sipas standardeve europiane, me vijëzime, sinjalistikë dhe cilësi të lartë ndërtimi.

Park Gate është një objekt multifunksional dhe i mirëorganizuar, me një arkitekturë unike e me një pozicion strategjik në rrugën e Elbasanit, pranë parkut të liqenit dhe njëkohësisht pranë qendrës së Tiranës. Projektuar me një stil modern dhe urban, Park Gate është konceptuar si destinacioni i jetesës së shëndetshme dhe i zhvillimit të biznesit. Park Gate ndërthur 2 struktura: 7 dhe 13 kate dhe diferencon njësitë e banimit nga ambientet tregtare, nëpërmjet hyrjeve të dedikuara dhe 4 ashensorëve.

Detaje

Updated on Shtator 29, 2020 at 12:39 pm

  • ID e Pronës: 6577
  • Lloji i Pronës: Parkime
  • Statusi i Prones: Në Shitje

Video

Adresa

  • Qyteti: Tiranë
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE