Compare Listings

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri
---

Përshkrimi

“Ambasador 2”, është pozicionuar pranë Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës dhe ka akses në të gjitha rrugët kryesore të kryeqytetit.
Kjo godinë u ideua për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta për apartamente luksoze në një zonë të qetë, por edhe pranë qendrës së Tiranës.
Godina përmban dy kate nëntokë për parkim.

Detaje

Updated on Korrik 23, 2021 at 9:54 am

  • ID e Pronës: 2025
  • Vend Parkimi: 1
  • Lloji i Pronës: Parkime
  • Statusi i Prones: Shitur

Specifika

  • Adresa: Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës
  • Qyteti: Tiranë
  • Kodi Postar: 1001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE

Prona të Ngjashme

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

BRE&H

2 years ago

Parkime, Prona të tjera

2 years ago