Compare Listings

Objekt i përshtatshëm për zyra administrative, te rruga e Kavajës, zona “Misto Mame”

Përshkrimi

 

Kjo ndërtesë e pozicionuar në rrugën e Kavajës, në zonën e njohur si “Misto Mame”, përfaqëson një mundësi të shkëlqyer biznesi, duke ofruar hapësira për zyra administrative të cilësisë së lartë. Objekti është i përbërë nga 5 kate, 1 kat nëntokë dhe 4 mbi tokë, ka sipërfaqe totale prej 2.250 m2 hapësirë të shfrytëzueshme për zyra dhe banim dhe sipërfaqe mesatare rreth 450 m2/ kat. Çdo kat ka akses të drejtpërdrejtë me hyrjen kryesore të objektit.

Kjo ndërtesë përfaqëson një investim të zgjuar dhe të sigurt falë cilësisë së ndërtimit, rifiniturave të përzgjedhura dhe vendndodhjes ideale në funksion të zhvillimit të biznesit.

Karakteristikat kryesore të ndërtesës:

 • Stil arkitekturor modern
 • Fasadë xhami që garanton izolim termik
 • Ventilim i qendërzuar, sistem ngrohje – ftohje
 • Linja të dedikuara të lidhjeve të ujit dhe energjisë elektrike
 • Sisteme sinjalizim zjarri, impiant ujitës, fikëse zjarri
 • Ashensorë cilësorë të markave të njohura
 • Instalime elektrike dhe mekanike me cilësi të lartë

Detaje

Updated on Tetor 5, 2020 at 1:56 pm

 • ID e Pronës: 7486
 • Sipërfaqja e Pronës: 2250 m²
 • Lloji i Pronës: Prona të tjera, Zyra
 • Statusi i Prones: Në Shitje

Adresa

 • Qyteti: Tiranë
 • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE