Compare Listings

Përshkrimi

Shitet njësi tregtare në Durrës

 • Sipërfaqja e pronës:  150 m²
 • Orientimi: 850 m në jugperëndim të qendrës së qytetit të Durrësit, 950 m në veriperëndim të Kullës Veneciane, rreth 400 m në Jug të Vilës së Zogut, rreth 300 m në verilindje të shkollës së mesme “Gjergj Kastrioti” dhe rreth 250 m në Jug të godinës së Universitetit “Aleksandër Moisiu”.
 • Dokumenti i pronësisë: Çertifikatë për vërtetim pronësie
 • Lehtësira në blerje: Mundësi financimi nga Banka e Tiranës sh.a
 • Çmimi: 192,000 Euro

Kontakt Shitje: +355 69 80 55251

Detaje

Updated on Tetor 5, 2020 at 12:18 pm

 • ID e Pronës: 3702
 • Lloji i Pronës: Ambiente Tregtare, Prona të tjera
 • Statusi i Prones: Në Shitje

Adresa

 • Adresa: Rruga Taulantia 1/Durrës
 • Qyteti: Durrës
 • Kodi Postar: 2001
 • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE

Prona të Ngjashme

Ambient Tregtar 14- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 29.23

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 years ago

---

m²: 29.23

Ambiente Tregtare

3 years ago

Ambiente Tregtare, Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Prona të tjera

BRE&H

12 months ago

Ambiente Tregtare, Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Prona të tjera

12 months ago