Compare Listings

Hapësirë për magazinim

Përshkrimi

Shitet hapësirë për magazinim në katin -1 të objektit multifunksional Park Gate. Hapësirat për magazinim në këtë objekt janë projektuar sipas standardeve europiane dhe kanë cilësi të lartë ndërtimi.

Park Gate është një objekt multifunksional dhe i mirëorganizuar, me një arkitekturë unike e me një pozicion strategjik në rrugën e Elbasanit, pranë parkut të liqenit dhe njëkohësisht pranë qendrës së Tiranës. Projektuar me një stil modern dhe urban, Park Gate është konceptuar si destinacioni i jetesës së shëndetshme dhe i zhvillimit të biznesit. Park Gate ndërthur 2 struktura: 7 dhe 13 kate dhe diferencon njësitë e banimit nga ambientet tregtare, nëpërmjet hyrjeve të dedikuara dhe 4 ashensorëve.

Detaje

Updated on Mars 26, 2021 at 2:57 pm

  • ID e Pronës: 6597
  • Statusi i Prones: Në Shitje

Detaje shtesë

  • D1: 9.4 m ²
  • D2: 10.9 m²
  • D3: 14.8 m²
  • D4: 30.9 m²

Video

Adresa

  • Qyteti: Tiranë
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE