Compare Listings

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Përshkrimi

Shiten hapësira të përshtatshme për magazinim në pallatin Ambasador 2,
me sipërfaqe  55 m².
Njësitë:
• Janë të pajisura me certifikatë pronësie.
• Janë të pozicionuara në katin – 1.
• Kanë sistem aspirimi.
• Ndodhen në një godinë të mirëadministruar.

Adresa: Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.
KONTAKT SHITJE +355 69 801 4999

Detaje

Updated on Mars 5, 2021 at 11:44 pm

  • ID e Pronës: 3248
  • Lloji i Pronës: Parkime, Prona të tjera
  • Statusi i Prones: Në Shitje
  • Qyteti: Tiranë
  • Kodi Postar: 1001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE