Compare Listings

Godina e shërbimit-VALA MAR RESIDENCES

Hamallaj, Gjiri i Lalzit
---

Përshkrimi

Vala Mar Residences është destinacioni rezidencial e turistik i individëve dhe familjeve që dëshirojnë të shijojnë natyrën por edhe kërkojnë siguri, cilësi ndërtimi dhe infrastrukturë.  Rezidencat e kompleksit, vila dhe apartamente të tipologjive të ndryshme, gjenden midis gjelbërimit karakteristik të zonës, si edhe orientohen me pamje nga bregdeti i artë i Gjirit të Lalzit. Kompleksi gëzon mirëmbajtje dhe siguri 24 orë / 7 ditë të javës.

Në brendësi të kompleksit gjendet një godinë me funksion biznesi: “Godina e Shërbimit”. Kjo godinë lidhet drejtpërdrejtë me zonën e gjelbëruar të kompleksit. Projektuar për të qënë në shërbim të plotë për rezidentë-vizitorë-turistë, ofron hapësira të mjaftueshme për funksione të ndryshme biznesi si: Bar-Kafe, Restorant, Market, Kid Zone. Sipërfaqja e ofruar është 289m2 dhe sipërfaqja e truallit rrethues 226.7m2. Pra, ka ambjent për zhvillimin e biznesit tuaj brenda dhe jashtë objektit. Biznesi që do zhvillohet do të ketë 4 poste parkimi në funksion të tij.

Detaje

Updated on Maj 22, 2019 at 5:23 pm

  • ID e Pronës: 2246
  • Sipërfaqja e Pronës: 298.39 m²
  • Sipërfaqe Trualli: 229.7 m²
  • Lloji i Pronës: Njësi shërbimi
  • Statusi i Prones: Në Shitje

Video

  • Adresa: Hamallaj, Gjiri i Lalzit
  • Kodi Postar: 1001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE