Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit
---

Përshkrimi

“Park Gate” është një objekt me stil shumë të veçantë arkitekturor dhe strukturor, pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit.
Pozicioni mjaft strategjik, përballë “Fakultetit të Histori-Filologjisë”, “Fakultetit Ekonomik” në Rrugën e Elbasanit dhe fare pranë Parkut të Liqenit Artificial, e bëjnë këtë objekt dhe më të lakmuar nga klientët, si për banim ashtu dhe për biznes.
Ky objekt ofron hapësira të ndryshme me funksion biznesi, me madhësi dhe tipologji në funksion të zhvillimit të biznesit tuaj.

Detaje

Updated on Janar 30, 2019 at 5:04 pm

  • ID e Pronës: 2189
  • Sipërfaqja e Pronës: 51.57 m²
  • Sipërfaqja: 44.74 m²
  • Vend Parkimi: 1
  • Lloji i Pronës: Ambiente Tregtare
  • Statusi i Prones: Në Shitje
  • Adresa: Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit
  • Qyteti: Tiranë
  • Kodi Postar: 1001
  • Shteti: Shqipëri

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE

Prona të Ngjashme

Ambient Tregtar 13- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 90.64

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

11 months ago

---

m²: 90.64

Ambiente Tregtare

11 months ago

Ambient Tregtar 14- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 29.23

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

11 months ago

---

m²: 29.23

Ambiente Tregtare

11 months ago