Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri
---

Përshkrimi

Ambasador 3 është një objekt elegant rezidencial me apartamente, zyra dhe ambiente tregtare. “Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri. I pozicionuar njëkohësisht shumë afër qendrës së Tiranës dhe Parkut të madh të liqenit, është projektuar për të ofruar shumë lehtësira në mënyrën e të jetuarit. Përfshihen katër kate parkimi nëntokë, një kat hapësirë për aktivitete tregtare, 2 kate zyra, dhe 20 kate ambiente banimi.

Rruga Dervish Hima, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

  • Përfunduar

Detaje

Updated on Janar 10, 2019 at 4:35 pm

  • Property ID: 1984
  • Madhësia e Pronës: 32 m²
  • Lloji i Pronës: Ambiente Tregtare, Apartamente
  • Statusi i Prones: Në Shitje
  • Qyteti: Tiranë
  • Shteti: Albania
  • Country: Albania

ABONOHUNI PER TE REJAT JAVORE TE OFERTAVE

Prona të Ngjashme

Ambient Tregtar 3- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.57

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

5 months ago

---

m²: 50.57

Ambiente Tregtare

5 months ago

Ambient Tregtar 10- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 51.57

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

6 months ago

---

m²: 51.57

Ambiente Tregtare

6 months ago