Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Vende Parkimi- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parkime, Vendparkimi

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Parkime, Vendparkimi

5 months ago

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Parkime, Vendparkimi

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Parkime, Vendparkimi

5 months ago