Compare Listings

Tokë dhe ndërtesë industriale në Bulgarec, Korçë

Çiflig – Bulgarec, rruga nacionale “Korçë - Pogradec”.

Prona të tjera, Toka

Balfin Real Estate

1 year ago

Prona të tjera, Toka

1 year ago

TOKA RINAS

Prane Aeroportit "Nene Tereza"

Prona të tjera, Toka

Balfin Real Estate

2 years ago

Prona të tjera, Toka

2 years ago

---

m²: 13200

Prona të tjera, Toka

2 years ago