Compare Listings

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente 2+1

4 days ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 152

Apartamente 2+1, Duplex

3 weeks ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 200

Apartamente 2+1, Duplex

Balfin Real Estate

1 month ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 200

Apartamente 2+1, Duplex

1 month ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

1 year ago

Apartament 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago