Compare Listings

Apartament 10- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

1 year ago

Apartament 3+1 – UZINA TIRANA

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 3m²: 138

Apartamente, Apartamente 3+1

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3m²: 138

Apartamente, Apartamente 3+1

1 year ago