Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

10 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

10 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

11 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

11 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

11 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

11 months ago