Compare Listings

Pershkrimi

Park Gate projektuar me një stil modern dhe urban, është një objekt multifunksional konceptuar për të ofruar jetesën e shëndetshme pranë parkut të Liqenit dhe zhvillimin e biznesit në afërsi të qendrës së Tiranës. Pozicioni mjaft strategjik, përballë “Fakultetit të Histori-Filologjisë” dhe “Fakultetit Ekonomik”, në Rrugën e Elbasanit dhe fare pranë Parkut të Liqenit Artificial, e bëjnë këtë objekt dhe më të lakmuar nga klientët, si për banim ashtu dhe për biznes.

Objekti përbëhet nga një ndërthurje strukturash; nga ana lindore dhe jugore ngrihet në lartësinë e 13 kateve dhe nga ana perëndimore dhe veriore ngrihet në lartësinë e 7 kateve. Godina do të ketë tarraca të gjelbëruara duke ju përshtatur trendit më të fundit të ndërtesave me tarraca ekologjike, si edhe do të ketë një fasadë tepër të personalizuar 2-ngjyrëshe. “Park Gate” përfshin 2 kate shërbime, 7 dhe 11 kate banim, si edhe 2 kate parkim nëntokësor.

  • Apartamente moderne
  • Ambiente tregtare për zhvillim biznesi
  • Standard elitar ndërtimi

Detaje për Projektin

• Statusi: Përfunduar
• Sipërfaqja: 187,388 m²

Video

Adresa

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers