Compare Listings

Pershkrimi

Apartamente dhe dyqane në shitje në një pallat të ri tepër cilësor në një nga zonat më elitare të Tiranës,  në rrugen “Myslym Shyri”, Zona ka mjaft shërbime ofruar nga dyqanet e shumta të ndodhura aty pranë, por edhe akses të shpejtë në qendër, unazën e vogël dhe rrugë kryesore të kryeqytetit.

Ky objekt shtrihet sipas një shkallëzimi në 5 dhe 9 kate ku aktualisht  janë 7 apartamente në shitje të tipologjive të ndryshme, 2 kate parkimi nëntokësor dhe 4 kate hapësirë për njësi tregtare. Ai përfshin standarte të larta cilësie ndërtimi, rinifiturash dhe një mirëorganizim arkitekturor të hapësirave të brendshme, fasadë të ventiluar, izolim akustik dhe termik,  ballkone dhe ambiente të gjelbëruara , lartësi të lartë 3.42 m të apartamenteve, dy ashensorë, siguri 24 orë, mirëmbajtje dhe një shesh të gjelbëruar brenda ndërtesës.

Detaje për Projektin

• Statusi:Në ndërtim

Adresa

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers