Compare Listings

Mirësevini në faqen e Balfin Real Estate & Hospitality!

Pavarësisht se jeni një klient potencial, një klient ekzistues, një bashkëpunëtor apo një kandidat për t’u punësuar, kam besimin se në këtë faqe do të gjeni atë që kërkoni.

Balfin Real Estate & Hospitality është kompania që ka në fokus klientin, nevojat por edhe dëshirat e tij. Jemi këtu për t’ju dhënë mbështetjen dhe ekspertizën tonë në një rreth të gjerë shërbimesh.

Vizioni ynë është që të jemi udhërrëfyes në tregun e pasurive të patundshme dhe fushën e turizmit dhe të shërbimeve  akomoduese jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajon dhe kjo na bën që të angazhohemi edhe më shumë në mënyrë që gjithçka ofrojmë të jetë ekspertizë e vlefshme.

Jemi krenarë për punën që bëjmë dhe ju keni përshkushtimin tonë, që çdo shërbim i ofruar do jetë ai i premtuari dhe do të vijë te ju në mënyrën më të sigurt dhe të qëndrueshme!

Ju mirëpresim për çdo kërkesë apo informacion shtesë!

Me respekt,

Ledia Telhai

Administrator & Drejtor i Përgjithshëm