Compare Listings

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

BRE&H

2 years ago

Parkime, Prona të tjera

2 years ago

Vende Parkimi- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parkime

BRE&H

2 years ago

---

Parkime

2 years ago

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Parkime

BRE&H

2 years ago

---

Parkime

2 years ago