Compare Listings

Tokë dhe ndërtesë industriale në Bulgarec, Korçë

Çiflig – Bulgarec, rruga nacionale “Korçë - Pogradec”.

Prona të tjera, Toka

Balfin Real Estate

11 months ago

Prona të tjera, Toka

11 months ago

TOKA RINAS

Prane Aeroportit "Nene Tereza"

Prona të tjera, Toka

Balfin Real Estate

1 year ago

Prona të tjera, Toka

1 year ago

---

m²: 13200

Prona të tjera, Toka

1 year ago