Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Tokë dhe ndërtesë industriale në Bulgarec, Korçë

Çiflig – Bulgarec, rruga nacionale “Korçë - Pogradec”.

Prona të tjera, Toka

Balfin Real Estate

7 months ago

Prona të tjera, Toka

7 months ago

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

Balfin Real Estate

9 months ago

Parkime, Prona të tjera

9 months ago

Dhoma Gjumi: 3m²: 328

Vilë

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3m²: 328

Vilë

11 months ago