Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Apartament 10- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

Balfin Real Estate

10 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

10 months ago

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 630

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 630

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 630

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 630

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 336

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 336

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 305

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 305

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 280

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 280

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 299

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 299

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 3m²: 280

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 3m²: 280

Vilë

1 year ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 5m²: 652

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 5m²: 652

Vilë

1 year ago