Compare Listings

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

3 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 years ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Bed: 1Bath: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

3 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

3 years ago

Apartament 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

3 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

3 years ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 5- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 6- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 7- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago