Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

Balfin Real Estate

8 months ago

Parkime, Prona të tjera

8 months ago

Vende Parkimi- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parkime

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Parkime

11 months ago

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Parkime

Balfin Real Estate

11 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Parkime

11 months ago