Compare Listings

Pershkrimi

Green Coast Village është një nga projektet më sfiduese të Grupit Balfin.

I pozicionuar në mënyrë strategjike, Green Coast Village është destinacioni që ‘duhet medoemos’ të eksplorohet në Shqipëri.

Green Coast Village shtrihet pranë një prej monumenteve natyrore më piktoreske të Rivierës Shqiptare: Delta e Palasë. Pikërisht këtu është vendtakimi i detit me malin për të formuar atë që njihet si bregdeti më magjik i rajonit.

I konceptuar si një shkrirje harmonike midis jetës premium dhe autentike në shije, kulturë dhe aromë, Green Coast Village është simboli më domethënës i modernitetit, dinamizmit, relaksit dhe qasjes ndaj natyrës në formën e saj më të vërtetë.

Ai do të përfshijë:

• Shtatë hotele me 5* 90 000 m2

• Vila dhe apartamente

• Shesh qëndror

• Plazh i dedikuar

• Infrastrukturë cilësore

• shëtitore

• pistë e gjelbër për vrapim, 2800 vende parkimi

• 100 Njësi Tregtare dhe Shërbime

• Restorante

• Dyqane te ndryshme

• Bare në plazh

• Supermarket

• Farmaci

• Qendra shëndetësore

• Ambiente argëtimi

• 14 palestra & SPA

• 4 vende argëtimi fëmijësh

• Qendra të sporteve ujore

• Privatësi dhe siguri 24 orë

Detaje për Projektin

• Statusi:Në zhvillim
• Sipërfaqja: 11, 809 m²

Video

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers