Compare Listings

Përshkrimi

Green Coast Resort and Residences është i pozicionuar në një nga plazhet më të bukur të rivierës shqiptare, në zonën e Palasës. Green Coast është investimi më i madh i Grupit Balfin në sektorin e turizmit me një vlerë prej 100 milionë Euro. Shtrirë në një sipërfaqe prej 20 hektarësh, Green Coast është i përbërë nga 3 komponentë: pjesa rezidenciale me vila të tipologjive të ndryshme, një hotel në standard me 5 yje, si dhe një shëtitore me njësi biznesi buzë detit.

Palasë, Vlorë – Shqipëri

 www.greencoast.al

Detaje për Projektin

• Statusi:Dorëzuar faza e parë e projektit. Dorëzimi final pritet në 2021
• Investimi:€100’000’000
• Sipërfaqja: 210.500m² (20 hektarë)

Video

Adresa

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers