Compare Listings

Financimi i Pronës

Mundësi fantastike për të blerë vilën tuaj në Green Coast Resort, resorti më elitar në Shqipëri!

Falë partneritetit me bankat kryesore në Shqipëri, tashmë mund të keni vilën tuaj të ëndrrave në Palasë, perla e detit Jon.

Green Coast ofron lehtësira investimi për ju duke mbuluar kolateralin edhe para përfundimit të ndërtimit të pronës.

  • Oferta jonë

Mundësi financimi deri në 70% të çmimit të banesës për të gjitha vilat individuale, vilat twin dhe vilat 4 familjare.

Parametrat e kredisë hipotekore Vlera (për tipologjitë e sipërpërmendura)
Përqindja e financimit nga banka Deri në 70% të vlerës së pronës
Afati i kredisë Deri në 20 vjet
Kolaterali Në fazën fillestare të ndërtimit nuk ka nevojë për kolateral, pasiGreen Coast garanton kredidhënien për ju. Mund të merrni kredipara përfundimit të ndërtimit dhe më pas, prona juaj regjistrohet si kolateral vetëm pas lëshimit të certifikatës së pronësisë.
Monedha EUR
Norma vjetore e interesit Fiks 2.9% për vitin e parë Euribor + 3.9% për periudhën e mbetur, me minimum 3.9%
Bonus Kartë Krediti VISA GOLD me limit të aprovuar 1,000 EUR
  • Kush mund të përfitojë nga kjo kredi?

Çdo shtetas shqiptar ose i huaj mund të aplikojë si individ, kompani, i punësuar ose i vetëpunësuar.

  • Si mund të aplikohet?

Për informacion të plotë është e nevojshme që të kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve në Green Coast, i cili do t’ju informojë për procesin në vijim dhe do të ndërmjetësojë komunikimin me bankën përkatëse.