Compare Listings

Apartamente, Apartamente 1+1

oraldo

2 months ago

Apartamente, Apartamente 1+1

2 months ago

Apartamente, Apartamente 1+1

oraldo

2 months ago

Apartamente, Apartamente 1+1

2 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 171

Vilë

oraldo

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 171

Vilë

3 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vilë

oraldo

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vilë

3 months ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

oraldo

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

3 months ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

2 years ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

2 years ago